شهادت دومین نوه عضو برجسته حماس بر اثر بمباران مدرسه دار الارقم غزه + عکس لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد ترامپ: نتانیاهو احتمالا هفته آتی به آمریکا می‌آید حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد

واکنش آمریکا به پرتاب ماهواره خیام

پرتاب ماهواره خیام توسط ماهواره‌بر سایوز از پایگاه فضایی بایکونور واکنش مقام‌های ایالات متحده آمریکا را نیز به همراه داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 10
کد خبر: ۱۴۶۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  پرتاب ماهواره خیام توسط ماهواره‌بر سایوز از پایگاه فضایی «بایکونور» واکنش وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا را  برانگیخت.

 

در حالیکه مسکو یک ماهواره ایرانی را در مدار قرار داد، وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا گفت که همکاری رو به رشد روسیه با ایران یک خطر بزرگ برای جامعه بین‌المللی محسوب می‌شود.

 

روز گذشته رسانه‌های ایران گزارش کردند که ماهواره خیام که توسط ماهواره‌بر سایوز از پایگاه فضایی بایکونور پرتاب شد با موفقیت در مدار قرار گرفته و سازمان فضایی ایران عملکرد صحیح تمام زیرسامانه‌های ماهواره را تایید کرد.

 

طبق این گزارش، یکی از سخنگویان وزارت خارجه آمریکا به خبرگزاری آناتولی مدعی شد که ایالات متحده از اقدام روسیه در پرتاب «یک ماهواره با قابلیت چشمگیر جاسوسی از جانب ایران آگاه است».

 

وی ادامه داد: «تعمیق اتحاد روسیه با ایران چیزی است که کل جهان باید آن را ببینند و آن را بعنوان یک تهدید عمیق در نظر بگیرند».

 

بنابراعلام سازمان فضایی ایران، مراحل اولیه پرتاب با موفقیت سپری شده و در لحظه انتشار این خبر، ماهواره در حال انتقال با بلوک انتقال مداری به مدار نهایی خود یعنی مدار ۵۰۰ کیلومتر است.

 

طبق برنامه کاری تعیین شده، ماهواره خیام هر ۲۴ ساعت ۴ گذر از فراز ایران خواهد داشت که در این گذرها ارسال فرمان به ماهواره و دریافت داده تله‌متری ماهواره انجام خواهد شد. طی روزهای آینده فرآیند‌های راه‌اندازی و تست زیرسامانه‌های این ماهواره بر اساس برنامه از پیش تعیین شده صورت خواهد گرفت.

 

«یوری بوریسوف» رئیس سازمان فضایی فدرال روسیه (روسکوسموس) پرتاب ماهواره خیام را «یک رویداد مهم در همکاری دوجانبه ایران و روسیه توصیف کرد که راه را برای اجرای پروژه‌های مشترک جدید هموار می‌کند»./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار